İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Veysel Karani İlkokulu

Samandıra Veysel Karani İlkokulu

Veysel Karani Mahallesi Zaloğlu Rüstem Caddesi No16 Sancaktepe İstanbul
Vizyon
Akıl ve bilimi kendine rehber edinen, ulusal ve evrensel değerleri önemseyen ve koruyan, kendine güvenen, araştırmacı, katılımcı, değişim ve gelişime açık, bedensel, zihinsel ve sosyal açıdan yetişmiş, her bakımdan donanıma sahip bireyler yetiştiren örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrenmeyi kendine amaç edinmiş, bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, bilimsel düşünceye açık, sorumluluk bilincine sahip, kendi haklarını bilen ve kullanabilen, farklı düşüncelere hoşgörü ile yaklaşan, Türk milletinin her alanda gelişmesi için çaba harcayan bireyler yetiştirmek bizim en önemli amaçlarımızdır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Tam Gün: 09.00-14.20
Ulaşım
Okulumuza ulaşım İett otobüslerinden 131v , 132p, 11v , 19v, KM60 ile , ayrıca 131c, 11üs, 522st, 131, 18K, 18ü, 14ks, 132c otobüsleri ile Hasanpaşa Durağından 131v veya 132p otobüsüne aktarma ile sağlanmaktadır.
Okulumza ait servis bulunmaktadır
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sancaktepe İle Sultanbeyli ilçesinin birleştiği yerde bulunmaktadır. Beyhan Şenyuva Ortaokulu-Sancaktepe Anadolu Lisesi , Ayedaş Hizmet Binası okulumuzun komşularıdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine Uzaklık 6km olup İl Merkezine ( Kadıköy veya Üsküdar) yaklaşık 25 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Sınırımız Yoktur
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz sınav ile öğrenci almadığından taban ve tavan puan uygulaması yapılmamaktadır.
Okulumuzda Futbol Turnuvası yapılmaktadır.
Kardeş Okul Projesi , Misafirim Öğretmenim Projesi
AB Projelerine Katılıyoruz